Etusivu / Kenelle / Järjestöt ja muut nuorten kanssa työskentelevät

JÄRJESTÖILLE JA MUILLE NUORTEN KANSSA TYÖSKENTELEVILLE

Yhteistyö tuo tekemiseen lisää osaamista, voimaa, tehokkuutta ja vaikuttavuutta. Verkostot avaavat meille kaikille mahdollisuuden etsiä, löytää ja kehittää uusia, entistä tuloksellisempia toimintamalleja.

Nuoret ja työelämä tekee tiivistä, monialaista yhteistyötä. Olemme mukana VNY-verkostossa, Vammaisfoorumin työllisyysryhmässä ja vaikuttajaryhmässä sekä vammaisnuorisotyön verkostossa. Olemme miettineet yhdessä nuvalaisten (Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry) kanssa yhdenvertaisuuden ja monimuotoisuuden toteutumista ja vahvistamista nuorisovaltuustojen toiminnassa. Haluamme toimia siltana nuorisotoimijoiden, työllisyyspalveluiden, oppilaitosten, yritysten ja vammaistyön välillä.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet yhteistyökumppaneidemme kanssa lukuisia hankkeita, tutkimusprojekteja, tapahtumia, webinaareja ja työpajoja. Suhtaudumme avoimin mielin myös uusiin ideoihin ja yhteistyökuvioihin.

Kiinnostuitko?

Kaipaatko lisävahvistusta omaan projektiisi? Kiinnostaako yhteistyö?

Tutustu myös näihin:

Työnantajayhteistyön kymmenen käskyä 
Vamlasin koulutus- ja työllisyysasiantuntija Pauli Leinonen listaa blogissaan onnistuneen työnantajayhteistyön edellytykset.   

Scroll to Top