Etusivu / Hiekkalaatikko-Peppi
NUORET JA TYÖELÄMÄ

Tämä on Pepin harjoittelusivu

Tärkeimpiä kohderyhmiämme ja samalla yhteistyökumppaneitamme ovat nuoret, työnantajat ja oppilaitokset sekä järjestöt ja muut nuorten kanssa työskentelevät. Jatkuvaluonteista toimintaa rahoittaa STEA.

Nuoret

Haluatko verkostoitua muiden nuorten kanssa? Saada työkaluja työhakemuksen ja cv:n tekemiseen? Hankkia esiintymisvarmuutta? Löytää uusia vaikuttamistapoja ja -kanavia?

Yritykset

Miksi monimuotoiseen työyhteisöön ja nuorten työllistämiseen kannattaa panostaa? Miten rakennetaan esteetön rekrytointiprosessi? Mitä työnmuotoilu tai etäkesätyömalli tarkoittaa?

Oppilaitokset

Miten opiskelijoille kerrotaan työelämästä ja sen pelisäännöistä? Miten varmistetaan, että jokainen nuori saa yhdenvertaisen tuen, kannustuksen ja mahdollisuuden mielekkäisiin työharjoitteluihin?

Järjestöt ym.

Etsitkö yhteistyökumppania yhdenvertaisuuteen ja monimuotoisuuteen liittyvään projektiin tai vaikuttamistyöhön? Kaipaatko esteettömään rekrytointiin tai työnantajayhteistyöhön liittyvää sparrausta? 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin jatketaan keskustelua!

Tutustu myös näihin:

Nuoret vaikuttajat vauhdissa (Vamlas.fi)
Vaikuttajanuoret kertovat, miksi ovat lähteneet mukaan ryhmän toimintaan ja mikä ryhmän merkitys on heille ollut.

Nuoret vaikuttajat Instagramissa
Nuorilta nuorille yli diagnoosirajojen. Tietoa, kyselyitä, vaikuttamista, vertaistukea ja inspiraatiota.

Elämää kuulovamman ja maskien kanssa
Samira Hashi kertoo haasteista, joita kohtasi kuulovammaisena koronan ja kasvomaskien maailmassa.

 

Etäkesätyömalli työnantajille

Etäkesätyön malli on suunniteltu erityisesti kesäseteliä ja Tutustu työelämään ja tienaa -mallia käyttävien nuorten työllistämiseksi.

Kesätyöopas nuorille (video)

Mitä kannattaa ottaa huomion, mitä muistaa ja mitä välttää? Kesätyöt sujuvat mukavammin, kun hallitset työelämän pelisäännöt. Kesätyöopas koostuu viidestä lyhyestä videosta, joiden aiheita ovat perehdytys, poissaolot, työajat, työhyvinvointi sekä työtehtäviin keskittyminen.

Anu Lönnqvist

Pia Vaajakallio

Scroll to Top